BUG - User and Project breakdown showing different amount of logged hours
1 1

5 posts in this topic

Hi, 

Project breakdown and User breakdown or showing different results. The issue is apparently in the User breakdown view.

Here is the Project breakdown view for Daniel. Daniel did not work on the project labelled PROJECT in April. Project breakdown is showing correct results.

9bacebca9028e4641da719862042f972.md.png

But on the User breakdown view, when only PROJECT is selected, all hours logged by Daniel appears.  

2e49d71c76bb1674bd3d1b7e82ea4006.md.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Francois,

The User breakdown report will show time for accounts that are assigned to tasks on a project.
So in your example I assume that Daniel is assigned to tasks on "PROJECT", even though no time has been reported on that project in April?

Regards,
Johan

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, JPrydz said:

So in your example I assume that Daniel is assigned to tasks on "PROJECT", even though no time has been reported on that project in April?

Yes, Daniel is assigned to tasks on "PROJECT". He indeed didn't work on "PROJECT" in April.

 

19 hours ago, JPrydz said:

The User breakdown report will show time for accounts that are assigned to tasks on a project.

So I may have misunderstood the use of the User breakdown report. Isn't the intention to show the amount of time worked by every users on the selected project only? Am I missing something here?

There is a filter that allows to select only users that have logged time, but this seems to take all projects into account and not to be limited to the selected project.

0a0b8be72786eb91b7e56ed2b8919617.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Francois,

Sorry for late update.
Yes, the way this works today is that you will see time for the account, independent of the project.
This is not really expected behaviour, so I have reported it to development.

Regards,
Johan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your answer and for reporting it to the development team. 

I hope they'll be able to fix it soon, this a feature we would really appreciate to use!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1