Using function on customized attribute
0

7 posts in this topic

Hello,

Any reason the function menu in column header of Frame end is gray? (Bid hours works perfectly though)

webwxgetmsgimg.jpeg.2a95fc710922d70354a1215e723549e2.jpeg

I tried attributes with type of Number and default value but it doesn't work either.

Cheers.

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sadly all the entities are custom object.. Just asking does it has to be on task? Appears to be a big limitation to what we are planning to do..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi John,

Ok, so you have created new objects with certain custom attributes that you would like to use?
The spreadsheet functions are available on task attributes.
A change of this behaviour has been considered.
I will talk to the team about it.

Regards,
Johan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I have.

Glad to hear that. It really matters and  makes sense because it allows us to map arbitrary data into a ftrack in what ever way we like and get the summary/average.

Cheers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi John,

Development will start looking into this behaviour and the current limitation.
I will update as soon as we have more information about the progress.

Regards
Johan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
0