Ftrack browser compatibility
2 2

8 posts in this topic

Hi,

where can I found which browsers (including the version) are supported by Ftrack?

I just installed Ftrack version 4 and the "Create Project" widget doesn't show up anymore. 
The browsers which I checked are:

  • Firefox version 45.7.0
  • Chrome version 50.0.2661

Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Remus Avram said:


The browsers which I checked are:

  • Firefox version 45.7.0
  • Chrome version 50.0.2661
 

Hey Remus,

Can you also share which operating system you checked those on too? Sometimes the OS version of each browser has its own quirks which can show a bug in one OS but not others.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Sevag Chamelian said:

Hey Remus,

Can you also share which operating system you checked those on too? Sometimes the OS version of each browser has its own quirks which can show a bug in one OS but not others.

CentOS release 6.8 (Final)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Remus,

Firefox and Chrome of recent versions (including the ones mentioned) should be both supported.

Do you by chance have configured ftrack to override the default create project behaviour?

If not, can you check if you see any errors in the browser console and open a support case with any information from the logs? We'll be able to help you more easily there.

Regards,
Lucas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lucas,

2 hours ago, Lucas Correia said:

Do you by chance have configured ftrack to override the default create project behaviour?

If not, can you check if you see any errors in the browser console and open a support case with any information from the logs? We'll be able to help you more easily there.

no, we didn't configure Ftrack to override the default create project behavior.

I will check the browser console and open a support case with more information.

Best,

Remus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just heard from a colleague that this might be related to an issue with cached templates that can occur on local installations prior to version 4.1.3. If you are running a previous version, either upgrade to 4.1.3+ or contact support for help with purging the cache.

Regards,
Lucas

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thanks for the update regarding the version.
So did you get a chance to look at Lucas earlier update, regarding the default create project behaviour?
And also check if you see any errors in the browser console?

Regards
Johan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
2 2