Search the Community

Showing results for tags 'submodule'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Company news
    • General announcements
  • ftrack Studio (main app)
    • General discussion
    • Feature requests
    • API
    • Help
    • Actions and Widgets
    • ftrack Go
  • ftrack Review
    • General discussion
    • Feature requests
    • Help
  • Connect and plugins
    • General discussion
    • Connect package releases
    • Feature requests
    • Help
    • Connect plugins releases
  • Advisory Forum
  • Tech preview
    • API
    • New integrations
    • Studio overview
    • ftrack Review

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. In a previous post, I suggested changing some basic UI behavior in Ftrack. Mattias suggested that I try to make the changes myself (I didn't even realize that was an option!). While incorporating the ftrack-connect clone into my workflow, I came across the concept of submodules for Git. After a ton of trial and error I've finished transitioning my connect project to successfully launch my custom actions from this new ftrack-connect submodule. Now I'm running into some issues with missing dependencies when launching Maya (I haven't tried other programs yet). I'm just trying to launch Maya without any errors before I incorporate all of my custom Maya launching code and env variables. Right now, Maya launches successfully, but I'm getting these errors: # Error: line 1: ImportError: file C:\Program Files\Autodesk\Maya2016\Python\lib\site-packages\maya\app\general\CommandPort.py line 15: DLL load failed: The specified module could not be found. # // Error: file: C:/Program Files/Autodesk/Maya2016/plug-ins/xgen/scripts/igInitialize.mel line 63: ImportError: file C:\Python27\lib\ctypes\__init__.py line 10: DLL load failed: The specified module could not be found. // // Error: Unable to execute igInitialize.mel. // // Error: line 0: ImportError: file C:\Python27\lib\ctypes\__init__.py line 10: DLL load failed: The specified module could not be found. // // Error: Unable to execute xgen.mel. // // Error: file: C:/Program Files/Autodesk/Maya2016/plug-ins/xgen/scripts/xgenUI.mel line 198: Cannot find procedure "registerXGenPrefTab". // // Error: ImportError: file C:\Python27\lib\ctypes\__init__.py line 10: DLL load failed: The specified module could not be found. // These directories already exist, but they're not being picked up. I'm already adding sys.path to the PYTHONPATH like so:: env = os.environ.copy() env['PYTHONPATH'] = \ ';'.join(sys.path) + \ ';path/to/ftrack_python_api' + \ ';path/to/another/module