Search the Community

Showing results for tags '3ds max'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Company news
    • General announcements
  • ftrack Studio (main app)
    • General discussion
    • Feature requests
    • API
    • Help
    • Actions and Widgets
    • ftrack Go
  • Connect and plugins
    • General discussion
    • Connect package releases
    • Feature requests
    • Help
    • Connect plugins releases
  • Reviews
    • General discussion
    • Feature requests
    • Help
  • Advisory Forum
  • Tech preview
    • API
    • New integrations
    • Studio overview
    • ftrack Review

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi Ftrackers! I try to install FTrack Connect with 3DS Max integration and Connect runs ok, but I can't use the 3DS Max integration, because I don't see the action in to my Actions. I install vc-redis_x64 (Windows 7 Enterprise), and copy *.ms files to scripts/startup and move all dll's files to plugins folder (not stdplugins), but I receive this warning: Maxscript auto-load script error C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2016\scripts\Startup\initftrac.ms Runtime error: File not found This file (initftrac.ms) is inside the scripts/startup folder.
  2. Hi all: Our studio recently decided to adopt ftrack as our solution for handling asset version control, along with project management as well. As part of that process, I've been working on 3ds max (2015) integration for the studio , as it's the main DCC that artists are using here. However, I'm running into some odd issues when working with MaxPlus; namely, the first time that ftrack.setup() is called, there's a substantial delay of at least 20+ seconds before the command executes successfully; subsequent ftrack operations after that don't seem to have the same problem. It seems that the delay happens once the EVENT_HUB.connect() command is executed, but I'm having a hard time trying to figure out what's going on here; the same issue doesn't appear in Maya, using a simple test script to compare what's going on. Anyone working with MaxPlus here who might have run into the same issue, I'd appreciate any advice you might have on the topic! Thanks!